2014Eve's Apple (Regie: Ismael Flore Unzaga) heeft tijdens de 11e editie van het Festival International De Cortometrajes Peru drie eerste prijzen gewonnen, waaronder de publieksprijs.


*

 

Nieuw agentschap voor de Duitse markt! Vanaf medio maart word ik in Duitsland door Ute Matthies - Agentur Matthies - vertegenwoordigd. Dus nu kan ik eindelijk ook Kennedy-like zeggen: "ik bin ein Berliner"!

 

 

2013

 

 

 Medio december vonden in Belgie de laatste opnames plaats voor de jeugdserie Hotel 13. De serie, geproduceerd door Nickelodeon en Studio100, werd in het Duits opgenomen, maar wordt dagelijks ook uitgezonden in Nederland, Beglie, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden. Ik speel hierin de rol van een handlanger die alle vuile werkjes moet opknappen.

 

*

 

De productie van Bella und der Feigenbaum ligt al een hele tijd terug. Op 23 augutus wordt deze TV film, een Ziegler Film/Degeto productie, nu eindelijk in Duitsland om 20.15 uur op der ARD uitgezonden. De opnames met Christine Neubauer vonden plaats op Mallorca.

 

*

 

De grote finale van seizoen 7 van Flikken Maastricht werd op 26 april op de TROS uitgezonden. Het gemilddelde kijkcijfer bedroeg in dit seizoen 1,953 miljoen. In de afleveringen 65, 68 en 73 (finale) heb ik er van genoten in de rol van Helger 'Kraut' Platzer eindelijk weer eens de bad guy te mogen spelen.

 

*

 

In de maanden maart, april, mei en juni zijn de eerste 30 afleveringen van de drama-serie De Blauwe Bank als webepisodes on air geweest. In de serie maak ik in de rol van de supermarkt bedrijsfsleider Ronald Keijzer deel uit van de hoofdcast..

 

*

 

Van medio maart tot begin april was ik opnieuw als Piet Puts te gast op het cruise schip AIDA Vita. Samen met de andere gasten aan boord heb ik met mijn walking act genoten van een schitterende reis van Manaus naar Mallorca. En de andere gasten hebben natuurlijk bovendien van Piet genoten.